En smakebit av Kenya

Action/bistandAfrika • 19 / februar / 20

På søndag forlot gjengen Uganda i buss, og etter mange timer ankom vi endelig Kenya. Vi har kun hatt tre dager her, men vi har allerede opplevd masse spennende!

På mandag bega vi oss ut på vår første tur i nasjonalparken, Masai Mara, for en solnedgangssafari. Dette var en spennende smakebit på hva vi hadde i vente. Allerede på denne turen rakk vi å se mange forskjellige dyr.

På tirsdag var det klart for en full dag ute i parken. Klokka 06:30 var vi klare i bilene for å få med oss soloppgangen over Masai Mara.

Dagen stod absolutt til forventningene! I løpet av dagen fikk vi sett 4 av de 5 store. Både løve, leopard, elefant og bøffel. Det eneste som manglet var det utrydningstruede nesehornet. I tillegg til dette så vi også mange andre spennende dyr som Afrika har å by på.

Midt på dagen samlet vi oss for å spise lunsj ute i det fri!

Safarien tok en uventet vending da den ene bilen satte seg bom fast. Etter et par timer med sprutende gjørme, mange hjelpsomme mennesker og en traktor kom bilen seg heldigvis løs til slutt.

Vi dro direkte fra safari til en masailandsby like ved campen der vi bodde. Her fikk vi se en tradisjonell dans, se og høre om hvordan de bor, og også delta på et masaimarked.

Videre forflyttet vi oss fra Masai Mara til Nairobi. Vi bestemte oss for å gjøre forflytningen litt mer spennende ved å gå opp vulkanen Mt. Longanot. Det var deilig å få brukt kroppen litt, og å nyte utsikten på toppen!

Vi gleder oss til å oppleve mer av hva dette nydelige landet har å by på!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ