En tur til Kattøya ble plutselig mye mer enn bare en tur

BackpackerTurblogg • 24 / mars / 25

– det var klart for dessertkokkekamp!

Vi ble delt i grupper, og kreativiteten eksploderte. Rundt bålet ble det tryllet fram de nydeligste dessertene, mens Liv, Amalie og Elias hadde den tøffe jobben med å dømme. Kun én gruppe kunne vinne…

Marie, Maren og Sara H lade kanelsnurrer med sjokolade i midten!

“Vi brukte en pizzadeig som bunn, og fyllte de med kanel, sukker og sjokolade. Vi hadde er godt samarbeid og fikk lagd et bra bål! Kanelbollene ble knallgode.”

Anne, Anja og Live lagde kanelboller med melis!

“Med godt samarbeid og god forberedelse før fyring, var det enkelt og greit å få fyr på bålet. Vi rullet en pizzadeig med smør, sukker og kanel på og la bollene opp på en stekepanne. Noen ble litt brent, men det ordnet seg med litt melis på toppen. Alt i alt smakte det helt nydelig.”

Sara E, Sol, Elise lagde eplepai!

«Vi startet på elevkjøkkenet med å lage deigen, og forberede alt. Eplene ble lagt i aluminiumsfolie med sukker og kanel, og vår deilige paideig toppet det hele. Så la vi dem på bålet – og de ble stekt perfekt i midten Resultatet? Helt nydelig… og vi VANT! Superbra samarbeid og en skikkelig digg opplevelse!»

En skikkelig gøy dag med god mat, kreativitet og teamwork. Absolutt en tur å huske!

Hilsen Backpacker ❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ