Endelig i Midtøsten!

Jordan og IsraelReiseliv • 07 / november / 19

Vi er endelig ute på reise igjen, og ankom Jerusalem for to dager siden. De siste dagene har vært fulle med nye opplevelser både i Jerusalem og Betlehem.

Etter 17 timer på reise ankom vi endelig hostellet i Jerusalem rundt 0500, og fikk 3 gode timer med søvn. Vår første dag gikk til byvandring i Gamlebyen i Jerusalem. David, vår personlige guide, viste oss rundt i de fire bydelene. Turen gikk innom Klagemuren og Tempelplassen før vi fikk buffet til lunsj i midten av Gamlebyen. Etter lunsj gikk turen videre til the Church of the Holy Sepulchre, altså Gravkirken hvor vi fikk se klippen hvor Jesus Kristus ble korsfestet, og hvor han ble gravlagt. Kvelden gikk til egen byvandring i Gamlebyen, hvor mange gikk Via dolorosa, veien Jesus bærte korset opp til korsfestelsen.

På dag to i Israel fikk vi oppleve Bethlehem, med vår nye guide Josef. Etter vi krysset grensen inn til Palistinsk området var vi en tur innom en souvenirbutikk, og fikk kjøpt med oss litt forskjellige sovenirer. Videre kjørte vi opp til Fødselskirken, hvor vi fikk se fødestedet til Jesus Kristus og fikk med oss litt av en pågående gudstjeneste. Etter fødselskirken stod Hyrdemarken for tur, en plass fylt med historie, sang og kultur. Det neste som stod for tur var Oljeberget og Getsemane, her danset vi skoledansen, før vi gikk videre ned til Olivenhagen hvor Jesus bedte sin siste bønn. Turen ble avsluttet hvor Jesus spiste sitt siste måltid ved Kong Davids grav.

Imorgen går turen videre til Jordan og Dødehavet, vi gleder oss veldig til alt vi skal oppleve!

Følg også med på oppdateringene våre på instagram: @reiseliv2019

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ