Er halvår man aldri kommer til å glemme

Fotball Europa • 30 / desember / 18

Da var første halvår over. Det har bydd på både oppturer, opplevelser som aldri blir glemt og vennskap som aldri kommer til å ta slutt.

Det har vært et halvår som har flydd avgårde fortere enn SAS AIRBUS A350-900 under perfekte forhold. Vært på turer til både England og Tyskland. Turer som har inneholdt så utrolig mye spennende og opplevelser som man aldri kommer til å glemme. Dette var turer som gjorde oss enda mer sammensveiset enn det vi allerede var.

I løpet av høsten har vi også spilt åtte kamper. Det har gått knirkefritt utenom en uavgjort og et tap. Noe som betyr at vi endte opp med syv seiere og en målforskjell som IK Start bare kan drømme om.

Det første halvåret har vi i alle fall funnet ut av en ting. Det er at fotballgjengen er en gjeng med kjeks. Vi knekker fort, men fy søren så gode vi er!

Nå er det like før andre og siste halvår begynner. Det blir et halvår med enda flere opplevelser med både tur til Spania og tur til Italia. Vi klarer nesten ikke vente med å komme igang og ser frem til mange gode opplevelser og seire i 2019.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ