Et fantastisk halvt år på reiselivslinja!

ElevbloggenReiseliv • 06 / januar / 23

Nå som vi går inn i det nye året, er det på tide å mimre litt tilbake på tiden på Grenland så langt. Her får du lese om reiselivslinjas innholdsrike og morsomme hverdag det første halvåret!

Årets første linjetimer hadde fokus på å bli kjent, både med faget og hverandre. Vi har blant annet vært på flere utflukter: Blåtur, hotell i Porsgrunn og Skien, Porgrunn porselensfabrikk, Herøya industripark, Powerhouse Telemark, Telemarkskanalen og Skien fritidspark med frisbeegolf og bading! Med andre ord har timene vært fylt med lærerike og gøyale opplevelser:-)

Ut på tur:-)
Artig med Frisbeegolf!

Som reiselivslinja har vi også stort fokus på kulturforståelse, både i timene, innenlands og utenlands. På Oslo turen vår i høst var vi på rundtur i byen og lærte hverandre om monumenter som omhandler den norske kulturen. I tillegg var vi på besøk i synagogen og lærte om jødedommen, samt synagogens historie med terrorangrep. Tilbake på skolen var vi med på sabattskveld med god mat, ulike jødiske ritualer og folkedans! I dette semesteret har vi også vært i de storslåtte landene Skottland og Jordan!

Vi koste oss i hovedstaden!
Sabattskveld!

De siste ukene før ferien var julestemningen på topp! Et høydepunkt var julekveld hos Morten. Vi fordelte oss på tre kvelder hvor vi koste oss med sang, ulike aktiviteter og fantastisk måltid! Ellers ble timene fylt med eskebretting, juletrim, secret santa, film og kos<3

Julekveld hos Morten<3
Kveldskos rundt bålet<3
Gøy med eskebretting:-)

Vi kan med andre ord se tilbake på et halvår fylt med nye opplevelser, glede, reising, vennskap og latter!<3

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ