ET LITE TILBAKEBLIKK ; TIL DA VI VAR PÅ TOPPEN AV VERDEN

Reiseliv • 04 / desember / 20

Har du noen gang våknet opp og funnet deg selv på toppen av verden? Det hadde ikke vi heller, før i dag.

Dagen i dag bydde på mye glede , latter og ikke minst en super overraskelse fra lærerne. 

Etter rundt et kvarter stoppet bussen. Vi fikk beskjed om å ta på oss alt det varme vi hadde og stille oss utenfor bussen. Ble et raskt gruppebilde, før vi videre ble ledet inn i en suvenirbutikk. 

Morten og Erik hadde planlagt en LITEN overraskelse til oss. VI SKULLE FÅ LOV TIL Å VÆRE MED PÅ LOEN SKYLIFT!! Ikke bare hadde de bestilt billetter, men de hadde også fått til å åpne opp banene KUN for oss.

Alle var super giret på gondolbanen – ikke alle var like fan av høyden, men vi kom oss til toppen alle mann! Til vår overraskelse var det fullt av snø på toppen – selvsagt måtte vi lage snømann!
Sammen med Pia lagde vi denne snømannen, guttene gikk sammen om å lage navn på snømannen <3
På denne turen var virkelig ‘hell’ mellomnavnet vårt – dette var synet vi hadde fra banen på vei til toppen. Når vi var på samme banen på vei ned igjen en liten halvtime/ time senere var alt grått og skyet. Nydelig syn ! igjen – tusen takk beste linje lærene

«Once in a life chance»

– Tønnes, Loen 2020

Etter en spennende reise med skyliften tok vi bussen videre til Minnestedet til raset som skjedde for noen år siden i Loen- En sterk historie.

Jentene koser seg med å utforske nye plasser <3

Videre dro vi til Kjenndalsbreen (utstikker av Jostedalsbreen), et syn mange av oss ikke hadde sett før. Vi stoppet bussen et lite stykke unna, også gikk vi et lite kvarter innover- fantastisk turopplevelse. For meg var det definitivt et av høydepunktene i Loen.

To gode venninner på Isbre titting !

Noen av oss gikk lenger inn i dalen for å spiste lunsj, mens andre valgte å bli igjen ved benkene. Vi som gikk inn til eleven spiste nistepakken oppå den største steinen vi kunne finne <3 Så deilig med frisk luft etter mange timer i buss dagen før.

Ble også masse av tid til lek og fanteri. Her har Eva og jeg (Sarah) konkurranse om å holde holdet lengst under vann – spoiler ; jeg vant 😛

Resten av dagen hadde vi fritid. Enkelte av oss dro ut å utforsket Stryn, litt sightseeing og shopping. De ekstra utslitte tok seg en lur, mens andre snakket/strikket eller skavlet på rommene. Til middag lagde vi Tikka masala – falt veldig godt i smak hos hele gjengen! På kvelden var vi i villaen hvor vi chillet, guttene satt seg i badestampen, og jentene spredt over alle rommene. På kvelden hadde vi felles leker, en fin måte å bonde på. Når de fleste gikk opp på rommene sine, satt noen av oss igjen for å se på skrekkfilm. En utrolig avslappende og fin siste kveld i Stryn ♡

Starten på en utrolig fin reise hvor vi alle sammen ble enda tettere og et mye bedre klassemiljø og sammhold! Kunne ikke fått en bedre tur sammen med klassen, tror dette er en reise de aller fleste kommer til å tenke tilbake på i lang lang tid fremover!

Vi reises ~ Sarah og Julie <3

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ