Et nytt år braker nå løs..!

Reiseliv • 05 / september / 20

Nå har vi endelig startet et nytt år på Grenland folkehøgskole og de nye reiselivselevene er allerede på plass og fullt i gang med ulike opplegg.

Oppstartsuka på folkehøgskolen har i år vært litt mer spesiell enn tidligere år. Nye restriksjoner har likevel ikke stanset muligheten for å ha bli-kjent-leker og aktiviteter både korridor- og klassevis. Det har vært to innholdsrike uker med flere turer i nærmiljøet og ikke minst Grenland sin egen versjon av OL.

Vi har også hatt en del opplegg på linjene. Klassen har blant annet hatt en blåtur hvor alle gikk med bind for øynene og senere endte opp i Morten sin hage for servering av sveler og god drikke.

Vi har også vært på turer i nærområdet den første tiden hvor vi blant annet har deltatt på den nasjonale strandryddedagen og spilt frisbeegolf.

For noen dager siden var reiseliv i Skien fritidspark hvor klassen endelig fikk prøve seg på litt spenning og morro med klatring og zipline.

Dette er bare starten og vi gleder oss utrolig mye til å se hva reiseliv har å by på! Følg med oss videre på denne reisen<3

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ