Et nytt år er i gang

ElevbloggenSjakk • 13 / oktober / 23

En ny, spennende, hektisk og morsom hverdag er godt i gang for årets sjakkgjeng

Over en måned har gått siden vi kom til skolen for første gang, og den nye folkehøyskolehverdagen har allerede satt sitt preg på oss.

Til tross for den hektiske hverdagen som folkehøyskolen byr på har vi allerede rukket å deltatt i flere turneringer. Grenland HRL Young Masters ble spilt den første helga etter skolestart, hvor samtlige i sjakkgjengen deltok. I tillegg hadde vi stor deltakelse i både Kragerø GP og Porsgrunn GP, hvor vår egen Ludvig Carlsson tok en knepen seier foran fjorårets elev Jacob Templen Grave i sistnevnte.

Ludvig er godt fornøyd etter årets første turneringsseier

Sjakkbrettene på skolen blir hyppig brukt, både av sjakkspillerne og andre linjer. Ballidrett fikk prøve seg i ilden da de besøkte en av våre linjetimer. Der ble det konkurrert i ulike former for lagsjakk, som inneholdt både fysiske og psykiske prøvelser for alle mann. Et morsomt og lærerikt besøk som kanskje gir sjakken enda en boost!

En rask peptalk før konkurranser

Nå forbereder vi oss mot linjetur og turnering i Benidorm i slutten av oktober, og satser på å hente mange poeng tilbake til Norge derfra.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ