Eurovision gran Grenland

Elevbloggen • 10 / mars / 24

I går arrangerte stippene Eurovision konkurranse for elevene på skolen! Det ble en fest uten like med sang og dans og ikke minst kreative kostymer. Se hvem som gikk av med seieren!

Elevene som ville delta delte seg opp i grupper og fikk tildelt et tilfeldig land som de skulle representere på scenen. 11 modige grupper lagde koreografi og show for å imponere resten av skolen og lage tidenes Eurovision gran Grenland!

Spania startet konkurransen med et fargerikt og underholdende innslag med sangen «baila el chiki chiki»

Neste mann ut eller neste solstråle ut, blir riktigere, var Sasha fra botrening med sangen urettferdig fra MGP Jr!

MGP jr blir man vell aldri lei av, så heldigvis var ikke dette det eneste innslaget verken av botrening eller MGP jr. Oline fra botrening hadde med seg (sin fritidskontakt) Louise opp på scenen og duoen rocka ut til Fåkke lov!

Kvelden var så vidt i gang, og neste ut på scenen var et fyrverkeri av at show fra Moldova med sangen «Run Away»

Fra et show til et annet, neste mann ut var trioen fra Island som representerte sitt land ved å synge 2021 innslaget til Island, 10 years!

Tsjekkia var neste på scenen og her fikk vi levert en mashup av tre ulike innslag gjennom årene i samspill med kreativ koreografi

Guttene fra Polen skulle også vise frem det de har av sangstemme når de sang River fra 2022, helt seriøse! Wow!

Duoen fra Krpros var neste show på scenen med sangen «El diablo». Jentene sang og danset samtidig og overasket publikum med sin innlevelse.

De ble etterfulgt av «Cha cha cha» og Finland, som leverte et eksploderende fargeshow og de demmes ord «We from Finland, We crazy»

Kvelden er snart omme men neste land til å vise sine talenter var Italia. De sang «Soldi» kompanjert med dans og innlevelse.

Siste land ut var Ukraina! Disse jentene leverte kostyme! Sangen var «Dancing lasha tumbai» og et nydelig avslutnings numer

Etter å ha sett alle de kreative og varierte innslagene fikk dommer panelet en tøff avgjørelse, i likhet med publikum som også sto for 50% av poengene. Det satt en spent gjeng i salen når konferansierene skulle meddele hvem som gikk av med seieren i Eurovision gran Grenland 2024!

Og vinnerene var….

KYPROS! Med sangen «el diablo» fremført av Ane og Louise.

Etter at vinnerene hadde fremført en siste gang takket vi for kvelden og minner her på Grenland vi sent vil glemme!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ