Fantastisk resultat på Moldova-seminar

MoldovaNyheter • 24 / september / 19

På Grenland FHS samler vi inn penger til Misjon Uten Grenser, som arbeider i blant annet det fattigste landet i Europa, Moldova. Der lever 40% av befolkningen under fattigdomsgrensa og vi vil gjøre en forskjell.

På lørdag hadde vi Moldovaseminar, der vi samlet inn penger på mange forskjellige måter. Her var det bare kreativitet som satte grenser. Elever farget håret i alle mulige slags farger, noen barberte hodet, noen baka kaker, noen solgte klemmer, og mer var det også. Vi hadde også noen som ble kasta egg på og svampekast.

Flere brukte også nærområdet til å samle inn penger med bøsser eller panteinnsamling.

Noen kjøpte også SPA time på tunet.

Tilsammen samlet vi inn 112 056kr på en dag. Pengene går til Misjon Uten Grenser sitt arbeid i Moldova. Midlene blir blant annet brukt til å drive suppekjøkken, bygge og drive etterskole-tilbud for barn. I tillegg blir det også delt ut matpakker som inneholder mat for en måned til en familie.

En gjeng av oss reiser ned til Moldova 22.11. rett før juletiden. Her skal vi både få se og hjelpe til med arbeidet Misjon Uten Grenser gjør. Vi gleder oss til å kunne bidra og er veldig spente på både arbeidet og menneskene vi kommer til å møte der nede.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ