Fikk revansj mot Haugetun

Fotball Europa • 22 / mars / 19

De siste tre ukene har vi spilt hele 3 kamper. Det var to kamper mot Haugetun fhs og en mot Kvitsund vgs.

Første kamp mot Haugetun startet ganske bra. Vi spilte en omgang der vi hadde god kontroll hvor vi kunne satt inn enda flere mål, men vi klarte ikke å utnytte sjansene optimalt. Vi gikk til pause med en 1-0 ledelse. I andre omgang lot vi Haugetun komme inn i kampen igjen. Vi klarte å rote bort 1-0 ledelse til 2-1 tap med et Haugetun mål i tilleggsminuttene. Rett etter avspark blåste dommeren av kampen akkurat som forrige møte med dem.

Uken etter var det klart for kamp mot Kvitsund vgs. Vi hadde lagt Haugetun kampen bak oss og var klare for en ny kamp. Første omgangen startet litt rotete og de ledet 1-0, men vi klarte å snu kampen inn i vårt spor utover i kampen. Vi klarte å snu fra å ligge under 1-0 til å lede 2-1. Det gjorde godt med en seier etter det sure tapet mot Haugetun.

Denne uken skulle vi få en siste sjanse til å slå Haugetun. Alle var klare for å gjøre alt i sin makt for å vinne kampen. Vi startet kampen veldig bra og styrte hele kampen i første omgang. Noe som resulterte i en 2-0 ledelse til pause. I andre omgang kom Haugetun akkurat som sist litt inn i kampen igjen. Mot slutten av kampen stod stillingen 4-3 til oss og Haugetun prøver å få inn et mål til, men det siste som skjer i kampen er at vi får et straffespark. Skjellum går frem for å ta det og han setter den praktfullt opp i venstre hjørne. Vi vinner tilslutt 5-3 og kunne dra hjem med en fantastisk følelse.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.