Fine Flåm

Backpacker • 25 / mars / 21

Backpack ankom Flåm sent på mandagskvelden. I to netter skulle vi sove her, i fine og koselige leiligheter.

Tirsdagen startet med en deilig frokost, med blant annet nystekte rundstykker og nykokte egg. Etter frokost kjørte vi ned til Flåm sentrum. Der skulle vi kjøre rib-båter i Sognefjorden. Med oss hadde vi to guider som både styrte båtene og fortalte om fjorden. I Undredal hadde vi et lengre stopp. Der fikk vi både høre om og smake på lokal geitost lagd på tradisjonelt vis.

Etter at vi var ferdige med ribturen, var det tid for lunsj. Noen hadde smurt niste, mens andre kjøpte seg diverse digg mat på Flåm bakeri. Etter lunsj kjørte vi opp til utsiktspunktet Stegasteinen, som ligger hele 650m over havet. Her fikk vi en super oversikt over områdene vi nettopp hadde utforsket med rib-båtene. Vi danset skoledansen, tok mange fine bilder og speidet utover.

Tilbake i leilighetene oppdaget noen av oss at vår nærmeste nabo var et fjøs fullt av søte geitekillinger. Dette er noe som ga muligheter for store mengder med kosing og klapping,til vår store glede.

Til middag spiste vi diiiigg chicken tandoori. Etter middag hadde vi en felles evaluering av dagen, før vi fikk slappe av på kvelden.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ