Fjellklatring i Danmark

DanmarkHåndball • 23 / november / 18

Endelig var det mandag og det var tid for avreise til Danmark.

Etter middag på mandag dro vi av gårde til Larvik og tok fergen over til Danmark. På ferga var det noen som sov, noen som spilte kort og andre var på taxfree, samtidig som vi ladet opp til treningene vi hadde i vente. Vi ankom Danmark i 9 tiden og var fremme på Vendsyssel Idrettssenter i 10 tiden. Da vi var kommet frem var det å finne rommene sine og legge seg.

På tirsdag var det frokost klokka 8 etterfulgt av vår første håndballtrening fra klokka 9-11. Da hadde vi fokus på forsvarstrening. Deretter ble vi servert en god lunsj. Etter dette var det trening igjen klokken 16:30-17:00, der vi hadde fokus på angrepstrening. Når vi var ferdig med dette hadde vi squashturenering hvor Mats stakk av med seieren i A-sluttspillet og Malin J. stakk av med seieren i B-sluttspillet. Deretter spiste vi middag og hadde kveldssamling med morsomme leker.

På onsdag var det frokost klokka 8 og trening klokka 9. Da hadde vi en todelt trening hvor første timen var for bakspillere og den andre timen var for kantspillere og linjespilleren. Deretter var det lunsj og avreise til Aalborg klokken 13:00. Da hadde vi bowlingturnering hvor Malin N. stakk av med seieren. Deretter hadde vi litt tid på egenhånd hvor noen shoppet og andre utforsket byen. VI samlet oss igjen etter et par timer til en felles middag på Jensens Bøfhus, og fikk servert veldig god mat. Vi dro mette og fornøyde tilbake og hadde en kveldssamling før vi la oss.

Torsdagen startet med en rolig hall-økt hvor vi forberedte oss til kamp. På motsatt banehalvdel skulle vi møte «Visse», et dansk 3.divisjonslag (kvinner). Dette var et jevnt og spennende oppgjør som endte 25-23 til Grenland! For vår trener, Hanne Hegh, ble dette ekstra stort, for gjennom sine 16 år på folkehøyskolen var dette den første seieren mot danskene.

På fredagen var vi klare for hjemreise, men først stod en styrkeøkt på planen. Etter mange gode økter og gårsdagens treningskamp, ble dette en skadeforebyggende økt. Så var det bare å få pakket bagger og kofferter før vi satte kursen tilbake mot Grenland FHS.

Dette ble en veldig god treningsuke med mange varierte og morsomme treninger. En seier i baklomma var også kjempestas! Reisen, fritiden og aktivitetene var også artig og gjorde oss til en mer sammensveiset gjeng!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ