For et år som har gått!

Action/bistand • 20 / mai / 20

For to uker siden hadde vi avslutningsuke på Grenland folkehøgskole, og på fredag var plutselig alt over. Til tross for at de siste månedene ikke ble helt som vi hadde tenkt oss, ser vi tilbake på et helt forrykende bra år! Vi har fått oppleve så mye sammen som klasse, men også med resten av skolen! Vi ønsker å dele med dere hva vi gjorde den siste uka og mimre tilbake på de fine øyeblikkene fra året som nå er over<3

I avslutningsuka fikk vi i oppgave å skrive en digital minnebok til våre kjære medelever her på Grenland. Store deler av uka ble brukt til å mimre tilbake til gode øyeblikk vi har delt sammen og skrive en koselig hilsen! Hilsningene brakte frem både latter, glede og tårer hos mange av oss. Dette var en fin måte å ta et midlertidig farvel på, og dessuten superkoselig å kunne ta med seg videre i livet<3

På torsdag i avslutninguka var det duket for grillkveld live sammen med personalet på Grenland! Her fikk vi se et lite tilbakeblikk på hva klassene har funnet på av sprell i år. Vi fikk også vite hvem som ble de heldige vinnerne av de ulike konkurransene personalet har arrangert mens vi har vært hjemme nå, og bucketlisten som har gått gjennom hele dette året.

Fredag var den offisielle avslutningsdagen. Da var det på med finstasen for å så se avslutningsvideoen! Her var det innslag av både taler fra personalet, stipendiatene og ulike underholdningsinnslag; deriblant sang og dans!

All den tiden vi har tilbringt på fhs hjemme har gjort at vi virkelig har fått tenkt gjennom hva vi har fått oppleve dette året, så vi ønsker å gi dere noen tilbakeblikk og noen koselig øyeblikk fra året som har gått:

Takk for alt! Og takk for at du har fulgt oss gjennom vårt år på tidenes beste linje❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ