Første halvår!!

BackpackerTurblogg • 25 / januar / 22

Nå er vi tilbake på skolen etter juleferien og klare for siste halvår her på Grenland. Vi backpackerne har mye spennende i vente men starter året med eit lite tilbakeblikk på det vi har opplevd til nå!

Når vi først møttes i august var vi alle spente på å bli kjent med hverandre, og viste lite om hva vi hadde i vente. Vi startet året med overnattingstur sammen med Ball and games til vakre Sildvika. Her var vi delt inn i grupper, hvor vi konkurrerte om å lage den beste campen, og ble bedre kjent med hverandre!

Rett etter første tur var hele skolen på Rjukan! Der gjekk vi opp Gaustatoppen og hoppet i strikk! I starten av året hadde vi også kamerat redning med kajakk, og padletur til Paradisbukta!

I september var hele skolen på tur til Utøya, hvor vi lærte demokrati og så oss rund på øyen. Klassen synes dette var en tøff og lærerik dag.

Vi har også prøvd oss på egen hånd ute i skogen. Noen synes 12 timer aleine i skogen var enkelt men andre fikk utfordret seg selv. Men alt i alt var solodøgnet en positiv opplevelse for de fleste.

I første linje uke var vi backpackerne på roadtrip på Sørlandet og i Rogaland!! På turen både raftet, surfe og sov vi i ein tunell! Og ikke minst ble vi mer sammensveiset som klasse!! Vi har skrevet flere innlegg om denne turen, om dere er interessert.

Etter høst ferien startet vi planleggingen av vår neste tur. På denne turen var vi delt inn i grupper, og oppgaven var å reise billigst mulig rundt i Norge. Alle gruppene fikk 200kr per person og møtte planlegge, få spons og tjene inn penger til turen sin. Vi har laget en eget innlegg om denne turen også.

Før vi reiste på tur i de ulike gruppene var vi sammen med håndball gjengen på Jomfruland. Her var vi på sykkeltur på øyen etterfulgt av bålkos og taco på kvelden. Andre dag på Jomfruland var vi på besøksgård.

Mitt i turplanleggingen hadde vi også elevkveld, med temaet «senkveld med Liv og Maria», og etter mye øving synes alle det var gøy å vise frem det vi hadde jobbet med til resten av skolen.

Vi avsluttet første halvår med hogging av juletre og paintball sammen med Action og Bistand og Ball & Games.

Selv om vi har opplevd mye er sekken bare halvfull og vi gleder oss til den blir stappfull av nye minner det neste halvåret!!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ