Første halvår på backpack!

Backpacker • 01 / januar / 23

Det første halve året på Grenland er ferdig, og på backpack har vi gjort veldig mye forskjellig som vi skal oppsummere her.

I linjetimene har vi vært mye ute, blant annet har vi padlet kajakk og kano, laget mat på bål, badet og sovet ute både i hengekøye og i gapahuk. Ellers i linjetimene har vi lært om landene vi skal besøke til våren, Australia og Filippinene. For eksempel har vi gjort «dot-maling» en maleteknikk som aboroginerene i Australia driver med.

I høst hadde vi elevkveld, og vi brukte mye tid på ettermiddager til å jobbe med denne. Elevkvelden handlet om at vi samlet til reunion i fremtiden, og etter mye jobbing var vi kjempefornøyde med resultatet!

Vi har vært på to forskjellige turer i høst. Den første turen var en roadtrip i Sør-Norge, og den andre var vi delt i grupper og reiste litt der vi ville på lavt budsjett. Disse turene kan du lese mer om her på bloggen.

Vi har også gjort ting med hele skolen, som turer til Rjukan og Oslo, lørdagsseminarer og helt på starten av året hadde vi en dag hvor vi ble kjent med Porsgrunn.

Nå har vi tatt juleferie, men ser frem til å komme tilbake til skolen hvor vi skal begynne å forberede til turen til Filippinene og Australia!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ