Første kamp og spillerpresentasjon

Fotball Europa • 23 / september / 20

Tirsdag formiddag spilte gutta årets første match, mot Hjalmar Johansen VGs.

Det var en tett og jevn match, men til slutt endte gutta opp med å ta med seg seieren tilbake til Porsgrunn. Vi gikk opp i en oppskriftsmessig 1-0 ledelse, på straffe ved Stian. Det var også stillingen til pause, etter pause økte samme mann til 2-0 etter å ha sendt flere av motstanderne langt opp i pølseboden med lekre finter. Hjalmar Johansen reduserte ikke lenge etter til 2-1, men gutta fikk rodd i land seieren denne varme septemberdagen. Gutta viste også gode tendenser til å videreføre fjorårets jogabonito. Vil også rette en stor takk til alle fra skolen som kom for å se på oss, det setter vi stor pris på! Vi er fornøyd med årets første match, og ser frem til flere kamper senere!

Glade gutter etter kampslutt.

Mandagkveld var det også duket for spillerpresentasjon og underskriving av kontrakter, ved Magne og Stian i spissen. Hele skolen var invitert i dagligstua, og det var mange som møtte opp, også der.

Skadet og derfor ikke med i første match, men Simon er strålende fornøyd med årets drakt fra Nike!
Første match for året kan være tøft. Her er Audun som fikk krampe to ganger i andre omgang, da sånn skjer er restitusjon viktig!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.