Første linjeuke

Fotball Europa • 01 / oktober / 20

Denne uka har vi hatt årets første linjeuke, der har vi gjort litt forskjellige ting!

Linjeuka startet mandag, og da alle andre dro vekk, ble vi værende på skolen. På skolen ble sakte, men sikkert ferre og ferre elever. Mandag hadde vi en konkurranse som gikk ut på å bli bedre kjent først på dagen, så var vi på O’Learys i Skien å så Liverpool-Arsenal. God stemning og klasse mat!

Gutta gleder seg til burger og kamp

Tirsdag hadde vi fotballtrening først på dagen, bra trening med mye spill og bra trykk. Da det var gjennomført og vi hadde fått en førsteklasses middag fra kjøkkenet, var det klart for kokkekamp – med straff på de to lagene som ikke vant. Gutta var inndelt i tre lag, og Magne og Stian var dommere. Det var høy klasse på maten som ble servert, men etter at desserten var servert var det ingen tvil. Det var lag 1, ved Sindre, Magnus, Simon og Trym som stakk av med seieren! Vel fortjent, såklart. Vi hadde denne dagen skolen helt for oss selv, som selvsagt var deilig:)

Gutta er fornøyd med dagen og Magne ble veldig mett

Onsdag morgen startet med «vil du vedde». Her var det Thor Erling og Diego som vant. Etter det var det duket for lunsj, så bowling. På bowlingen var vi inndelt i 2 lag hvor vi konkurrerte mot hverandre. Det var egentlig ikke spesielt jevnt, men de som var på vinnerlaget var: Stian, Sindre, Audun, Joachim og Simon.

Diego følger nøye med på laget sitt.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ