Første stopp Alta

Backpacker • 08 / mars / 21

Endelig er dagen her, vår store linjetur er endelig klar for avgang! Alle sekkene var pakket og klare for avreise fra skolen kl 10.30. Vi kjørte rett til Gardemoen der vi skulle fly til Alta. Det var god stemning på bussen og alle var spente på turen.

Vi backpackere skal bevege oss nordover i starten av linjeukene. Så da forlater vi våren i Porsgrunn og bytter den ut med snø og Nordlys.

Etter to timer i fly, var vi endelig kommet til første destinasjon, nemlig Alta! Denne dagen har vi ikke noe planlagt opplegg annet enn at vi skal innrede oss på hotellet og spise middag. Derfor ble nok dagens store begivenhet, hvordan sengefordelingen skulle bli. Noen valgte å trekke lodd, mens andre tok førstemann til mølla. Uansett er det luksus for oss backpackere å kunne sove på hotell da. Og hotellet ligger ganske sentralt, med Nordlyskatedralen og Nordlysbadet som nærmeste nabo.

Til middag ble det pizza på Peppes, noe som var veldig digg etter en lang reisedag. Resten av kvelden gikk til kortspill og chill. Så er vi godt ladet til morgendagen.

Vi gleder oss hvert fall til masse morro her i Alta den neste uken! Følg med både på Instagram og her på bloggen!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ