Forventninger før Spania tur

BarcelonaElevbloggenFIFAFotball EuropaSpania • 03 / februar / 23

Klassen FIFA, fotball & fantasy drar en helgetur til Spania for å se byen Barcelona og se noen kamper.

Vi har tatt en liten prat med folkene i klassen som skal til Spania og stilt dem noen spørsmålom turen, hva forventningene er, hva de gleder seg mest til, og noe fra Tyskland-turen de håper å oppleve i Spania.

Sondre FFF fra Hamar

Jeg håper å få se flotte kamper som med masse bra fotball, og få se Barcelona. Jeg har aldri vært der, jeg var i Alicante når jeg var 12 år. Det blir morsomt å se kamp på Camp Nou, og RCDE Stadium, men det jeg gleder meg mest til må være å finne på masse gøy med klassen, gjøre challenge, å ha fritid sammen i byen. Jeg håper at vi får oppleve masse bra stemning som i Tyskland selv om den kanskje ikke er like intens, er nok Camp Nou og RCDE Stadium bra stemning. Så skal det bli gøy å se min første basketball, dette blir en bra tur!


Marius FFF fra Hønefoss

Jeg forventer en bra tur med god stemning og mye bra minner, det jeg gleder meg mest til er nok å se byen Barcelona og se kamp på Camp Nou, Barcelona – Sevilla. Det jeg likte med Tyskland turen, som jeg håper å få i Spania og er god stemning og bra samhold gjennom hele gruppa, da får vi en ordentlig guttetur!


Noah FFF fra Grünerløkka

Jeg vil ha en bra tur med gode opplevelser, og jeg gleder meg mest til Barcelona kampen og spise masse god mat. Det var veldig god mat når vi var i Tyskland og, så håper det gjentar seg her, og god kamp stemning når vi skal på Barca kamp, og Espanyol kamp.Magnus FFF fra Sira

Jeg håper jeg får en fin tur med masse opplevelser med gode folk, og jeg gleder meg mest til Barcelona mot Sevilla, men det blir veldig gøy å se en basketkamp. Det var en syk stemning i Tyskland, og håper å få det i Spania også.


Amund lærer på FFF fra Stavanger

Forventningene mine til Barcelonaturen er at vi får oppleve kjekke ting sammen som gruppe – både store opplevelser som kamper, men også mindre opplevelser som konkurranser i Barcelonas gater eller gode middager på restauranter! Jeg gleder meg til så mye, men Barcelona-Sevilla er nok det største høydepunktet! Hele pakka med Tyskland-turen var fantastisk, så jeg håper denne turen kan oppnå noe av det samme!


Axel FFF fra Fredrikstad

Jeg forventer at det blir god stemning på kamper, og at vi koser oss masse. Det blir en tur med masse kule opplevelser, men jeg gleder meg nok mest til Barcelona – Sevilla. I Tyskland fikk vi mye fritid, det var veldig fint, og den ene byen Minden møtte vi på en uteligger som begynte å synge for oss. Etterhvert fikk jeg han til åå gråte 2 ganger, jeg håper å oppleve noe sånn morsomt i Spania og.


Leander FFF fra Sandefjord

Forventningene mine til turen er at det blir jævlig gøy. Kommer til å bli en veldig koselig tur. Det jeg gleder meg mest til er Barcelona – Sevilla på Camp Nou. Det som var bra med Tyskland var den gode stemningen og på kamp. Så det er det jeg gleder meg mest til.


Vi fikk høre fra noen spente elever og lærer som gleder seg masse til tur, dette blir nok en topp tur med masse godsaker på og utenfor banen.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ