Fotball Europa i Premier League

EnglandFotball Europa • 16 / november / 18

Etter treningsleiren på St Georges Park, som du kan lese om her, dro fotballgjengen videre rundt om i England for å se kamper i verdens beste liga, Premier League.For at flest mulig skulle få se sitt favorittlag i aksjon delte vi oss i to grupper. Den første gruppa dro til London hvor vi ankom fredag ettermiddag. Vi sjekket inn på hotellet før vi dro til Oxford Street hvor det både ble mat og shopping.

Lørdag rakk vi litt mer shopping tidlig på dagen før det var klart for kamp. Hele gjengen dro avgårde for å se oppgjøret mellom Crystal Palace og Tottenham. Et oppgjør som endte 0-1 etter at Alexander Sørloth brant en kjempesjanse rett foran øynene på oss i sluttminuttene.

Søndag dro noen på Chelsea-kamp hvor de blant annet møtte Tore Andre Flo og sammen med han så det målløse oppgjøret mot Everton. En liten gjeng dro først på sightseeing i London før de tok turen til Emirates Stadium hvor de til Arsenal-supporterens Norum store frustrasjon fikk se hjemmelaget bli holdt til 1-1 mot Wolverhampton.

Den andre gjengen dro til Liverpool. Der tok de en rolig kveld på en tapas restaurant, så dagen etter dro de på West Bromwich-kamp. Der vant WBA 4-1 over Leedds til Skjellums store glede.

Søndag var det klart for «storoppgjøret» mellom Liverpool og Fulham. Mange spente LFC-supportere hadde vært innom supportershoppen dagen før og var mer enn klare til å heie fram laget sitt. En sikker 4-0-seier gjorde turen komplett for samtlige LFC-supportere.

Dagen ble avsluttet med en fem timers busstur til flyplassen i London hvor vi møtte resten av reisefølget. Der tilbragte vi natten sammen mens vi delte høydepunktene fra turene og kampene. 07.05 mandags morgen gikk flyet tilbake til Gardermoen. Derfra ble vi kjørt tilbake til skolen i Europabussen. Den turen gikk på et blunk for de fleste mens de telte sauer som hoppet over gjerdet.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ