Fotball Europa leverer

Fotball Europa • 27 / oktober / 19

Endelig kom lørdagen alle hadde ventet på. Det var skyhøye forventninger når Fotball Europa skulle fremføre sin elevkveld.

Vi hadde alle lagt ned masse hardt arbeid for å gjennomføre et forrykende show. Vi begynte smått å forberede oss før høstferien, men det var ikke før vi kom tilbake at vi virkelig satt inn nådestøtet. I mindre grupper ble sketsjer skrevet, sanger øvd på og filmer laget. Vi var alle super giret på å imponere de andre, men for å klare dette visste vi at vi måtte langt utenfor vår komfortsone.

Alle gutta var fornøyd etter et vellykket show

Tema for elevkvelden var «Senkveld med Tønnes og Tønnis». Det var da Tønnes og Henrik som var værter og som guidet publikum gjennom showet. Showet startet med et pang da 8 gutter ikledd sklishorts og sports-BH kom klappende ut på scenen for å fremføre sin 90’talls inspirerte aerobics dans.

Etter aerbobics ble det fremført forskjellig sketsjer og sanger som handlet litt om hvordan livet er på Grenland. Etter pausen smalt Oddne og Yekee igang med et vilt trommeshow. Etterfulgt av Haka inspirert dans.

Til slutt fikk publikum smake på et tidsløp av sang og dans fra 1970 til 2010. Da alle trodde showet var slutt var det ingen ringere enn grenlands eget boyband som skulle fremføre sin egen kjenningslåt.

Vi takker alle som kom for at de lagde god stemning.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ