Fotball & FIFA linja på tur i Tyskland!

FIFATyskland • 13 / oktober / 22

Fredag 30.september dro fotballgutta fra Grenland for en ukes opphold i Tyskland, forventningene var satt, og gutta var klare for å oppleve masse i en stor fotballnasjon!

Her er gutta i godt humør etter en bra kamp! (Hannover 96 – Hamburg 2:3)

Vi tok toget til Gardmoen tidlig på morgenen, og var på kamp i Hannover litt over halv 7 den dagen. Det ble en stressende helg med mye kamper, men kamper de sent vil glemme!

God stemning av alle mann på kamp!

Dagen etter dro vi til Wolfsburg hvor de fikk kikke litt i butiker, og etterhvert gikk noen til Wolsvagen museumet. Her fikk de se noen kule, og uvanlige biler du kanskje ikke ser på vegen idag.

Vil du ta en tur til militærbutiken?
En fargerik oppfinnelse

Etter museumet dro vi til Wolsvagen Arena, der vi så Wolfsburg – Struttgart, det ble en innholdsrik kamp, noen litt mer fornøyd med resultatet enn andre.

De fleste stiller opp med flotte effekter?
En munter gjeng?
Noah fikk bilde med TikTok stjerna!

Tirsdagen skulle vi få oppleve noe ingen av oss hadde opplevd før, Champions League, på Alianz Arena. Vi kom til München tidlig på morgenen, og kampen var på kvelden. Vi dro innom fanshopen der det gikk mye penger til drakt og skjerf. På kvelden kom vi til Alianz Arena, der stemningen var på topp, en helt sinnsyk arena, og de fleste fikk gåsehud. Kampen ble plankekjøring av Bayern som til slutt vant 5-0 over det tsjekkiske laget Victoria Plzen.

Etter en uke i Tyskland var alle ganske fornøyd, mange slitne, to av gutta ble igjen i helgen for å se noen ekstra kamper, og en opplevelse ingen av oss kommer til å glemme. Vi fikk se mye vi satt stor pris på, så vi gleder oss til England i februar!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ