Fotball, fjelltur og forberedelser til Skottland

Backpacker • 22 / september / 19

God søndag! Enda en uke har gått på Grenland, og hverdagsrutinene her på skolen begynner å sette seg. En vanlig uke på backpacker består av både morsomme aktiviteter og gøye utfordringer, og denne uken har vært intet unntak. På tirsdag ble det kjørt i gang fotballturnering i linjetimene våre, og det endte opp med å bli et par kjekke og stemningsfulle timer.

Onsdag er ukens linjedag, hvor hele skoledagen er beregnet til linjetimer, så da hadde vi en Walkabout i nærområdet. Gruppevis ble klassen sendt ut på tur, hvor de på veien fikk oppgaver som skulle løses. Til slutt endte alle opp på toppen av Årdalsåsen, en fjelltopp her i Porsgrunn. Her ble det grillkos med niste og pinnebrød, og i tillegg fikk gruppene en bonusutfordring, hvor fysisk styrke ble satt på prøve.

På fredag avsluttet vi uken med forberedelser til Skottland, sammen med Reiseliv, en annen linje her på Grenland. Vår første reise nærmer seg med stormskritt, noe vi alle ser veldig frem til! Nå har vi en spennende uke med nye utfordringer foran oss, før avreise neste mandag. Gjerne følg oss på instagram, @backpacker_gfhs 🙂

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ