Fotballs elevkveld

Fotball Europa • 02 / april / 19

Det var stor spenning knyttet til årets siste elevkveld. Ikke bare fordi det var årets siste, men fordi det var Fotball Europas elevkveld. Og for et show som kom!
Vi startet så vidt å tenke litt på elevkvelden før linjeturen til Spania, men først halvannen uke før ble jobbingen virkelig intensivert. I mindre grupper ble sketsjer skrevet, sanger øvd på og filmer laget. Blant annet ble en «protest» i form av «do you hear the people sing» avholdt i matsalen. Vi inviterte så resten av skolen på en helaften med overskriften «All aroundthe world, en musikal av Fotball Europa».

Det startet med både solosang, dans og koring i «don’t stop me now» før vår egen Jesus (Sean) var rundt på skolen for å vekke folk og frelse dem. Hele gjengen var med på Evolution of Dance før vi hyllet Bistand-stip Martin Buland på vår helt egne måte. Haka-dans, sang med Oddne som Baloo og dubmed Alexander Olsen var og før pausen.

Etter pause fortsatte reisen rundt i verden for konferansierene Michael, Mads, Sara og Jørgen. Først var det lærerne som sto for «I’ve had the time of my life» før vi lot elevene bidra i vår gjenskaping av en High School Musical-scene. Matsalprotesten, Hey Jude-sang, Pinnochio-dub og konkurranse ble alle vist etter pause. I tillegg fikk vi et ordentlig høydepunkt med ABBA-sketsjen hvor Jørgen toppet det hele som Fernando. Helt til slutt ga vi det vi hadde igjen da vi avsluttet med We are the world.

Ingen kan si noe på det som ble servert! Det var mye jobb i timene før, men samtlige var stolte og fornøyde da vi var ferdige. Tilbakemeldingene fra resten av elevene var supre. Folk bød på seg selv som aldri før og samtlige kunne feire en helt ellevill elevkveld med en velfortjent knark på kvelden!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ