Fra snø til parkett

Fotball Europa • 08 / februar / 19

Siden sist har det skjedd mye for fotballgjengen. Har vært både kamper og turnering siden sist.

Torsdag forrige uke var det klart for kamp mot Herkules. Det var et Herkules lag som hadde fått inn noen forsterkninger i stallen siden forrige møte. Baneforholdene var fryktelige. Selv med snømåking rett før kamp ble banen fort hvit igjen etter noen minutter. Forholdene bidro til problemer for begge lag. Det var en kamp som vi startet svakt, men kom oss litt inn i kampen etterhvert. Kampen endte med en 6-4 seier. Kampen ble avsluttet fem minutter før tiden på grunn av at lyset gikk.

På lørdagen var det klart for kamp mot Skarphedin i Telemarkshallen. Endelig skulle vi få spille på en god matte igjen uten at været skulle ha noen innvendinger. Vi hadde med oss en forsterkning på laget, Amund som var toppscorer i fjor skulle prøve å hjelpe oss til seier. Det ble en kamp hvor vi styrte mye av spillet og hadde god kontroll. Kampen endte 9-0 i vårt favør. Dagens forsterkning og gjest Amund fikk også notert seg et mål i løpet av kampen. Til og med Jørgen Fiskaa fikk fisket til seg to mål.

På tirsdag denne uken var det klart for futsalturnering hos Hjalmar Johansen vgs. Grenland stilte med to guttelag og et jentelag. Det gikk ikke helt veien for jentelaget med to tap og en uavgjort. Begge guttelagene vant gruppene sine, men det stoppet i kvartfinalen. Begge lag møtte skolens egne lag. Kampene endte med 2-1 tap for Grenland 1 og 3-0 tap for Grenland 2. To kamper der dommerene var mye av skylden for at resultatene ble som de ble.

Nå venter det tur til Spania neste uke for fotballgjengen og treningsopphold på Barcelonas egne akademi Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.