Fra storseier til knepent tap

Fotball Europa • 20 / januar / 19

Fotballinja har spilt to kamper den siste uka. To solide prestasjoner ga to helt forskjellige kampresultat.

Forrige søndag skulle vi ta fatt på årets første kamp. Og vi var klare for en ordentlig test mot Urædds juniorlag, som vant kretsfinalen i fjor.

Men en heltent Grenland-gjeng fikk tidlig kontroll over kampen og viste at det var betydelig klasseforskjell på lagene. Vi fikk et par tidlige mål og fortsatte i samme spor kampen ut. Da dommeren blåste av hadde Skjellum scoret fem mål, Hasse tre, Ole to og Buland, Said, Markus, Kristoffer, Michael og Kristian, som endelig var tilbake på banen, ett mål. Dermed endte det hele 16-0(!)

Fredag var det klart for en ordentlig test. Vi tok turen til Skien hvor vi gjestet Odds juniorlag. Dette ble en jevn affære spillemessig. Begge lag skapte mange sjanser i den første omgangen, men vi var langt fra like kyniske i både deres og egen boks noe som gjorde at vi lå under hele 3-0 til pause.

I den andre omgangen snudde vi derimot litt om og vant den andre omgangen 3-2 etter scoringer av Ole, Hasse og Kristian. En morsom og solid kamp kunne gått begge veier, men endte dessverre med tap 5-3.

Nå ser vi framover mot vintertur med hele skolen på Rauland før vi skal spille ny kamp torsdag kveld.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.