Frihelg: Verdt å bli igjen på skolen? JA

Action/bistandElevbloggen • 01 / februar / 24

I løpet av skoleåret får vi frihelger, hvor vi kan reise hjem. Men for noen kan det være for langt å reise tilbake til sin hjemby, og da er det kanskje like greit å være igjen på skolen de tre, fire dagene man har fri. Men hva gjør en i frihelgen?

Når det er slike helger styrer du selv hva du gjør. Ingenting er obligatorisk, som betyr at du kan chille max! Kanskje ta igjen en serie eller to? Men vi anbefaler deg å ta muligheten med å henge med de som er igjen på skolen!

Fredag 26.01

Når klokken tikket halv fire var det middag med kun 30-40 elever, resten hadde reist hjem. Dagens middag ble kebabrull! Her er det alltid god mat i frihelga.

Jeg og par venner hadde lyst å bruke fritiden vår på å gå innom lager 157. Her fant vi klær vi trengte til linjeturen vår i februar. Vi var også innom Clas Ohlson for å kjøpe powerbank, reiseadapter, og øretelefoner. (Godt pakketips!)

Senere på kvelden perla vi armbånd til barna vi skal besøke i Kenya. Det ble 30 armbånd.

Ettersom noen legger seg tidlig og andre ikke, er nattuglene samlet i en korridor, k1. Kino korridoren!

Lørdag 27.01

Diggeste med frihelg er at vi kan sove lenge! Så kl. 13 ble det både brødskive og grøt.

Biljardturnering

Mange av elevene hadde meldt seg på biljard turnering. Så kvart på to dro hele gjengen ned til det lokale biljardhallen/laget, for å spille interne kamper.

Finalen var mellom Amund fra sjakk og Martin lærer på Grenland fhs. Hvem vant? Jo det var altså Martin!

Lørdagsmiddagen var «en godt stekt pizza» skikkelig lørdagsmat!

Enda mer mat med klassen

På kvelden dro vi få som var igjen i Action og Bistand klassen (8/13) til Pincho for å spise sammen. Det var kjempe stas!

<3

Søndag 28.01

Søndagen er som oftest en veldig rolig dag. Middagen var kl 14, og da hadde vi skinskestek med grønnsaker og saus. Og desserten i dag var gulerotkake! Nam!!

Noen tilbringer dagen i treningsrommet, fotballøkt i gymsalen, mini yoga økt, fifa i «proppa» eller bare «chille»

Dagens stipp aktivitet var perling, og jeg og par andre perlet.

Mafia – et spill for andre

Gjennom hele helgen har litt over 30 elever spilt «Mafia» in real life. Det vil si at det var 7 mafier som har gått rundt på skolen og «drept» folk. Målet med spillet er å avsløre hvem dem er, før det er for sent. Så mange kvelder ble tilbragt i frykt og detektiv arbeid!

Mafiamøte: Hvem er mafia?

– Hilsen alle oss i Action og Bistand❤️❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ