Gikk ikke helt veien for gjengen på Grenland fhs

Fotball Europa • 28 / november / 18

Det har vært både oppturer og nedturer de siste dagene for fotballgjengen.

Torsdag forrige uke var det klart for returoppgjør mot Haugetun fhs. Alle virket klare til dyst på spillermøtet før kampen, men da kampen var satt i gang var vi ikke på. Vi var slappere enn dovendyrene i Latin-Amerikas regnskog. Haugetun klarte å lure til seg et mål i første omgang. Stillingen til pause var 1-0 til Haugetun.

Etter pause våknet vi fra dvale. Vi styrte kampen i andre omgang og hadde mange sjanser. Etter halvspilt andre omgang får Buland ballen på sekstenmeteren og setter ballen i lengste roligere enn en bjørn i dvale. Mot slutten av kampen får Haugetun et hjørnespark som de utnytter til det fulle og setter inn 2-1 som blir sluttresultatet.

Denne uka har noen av fotballgutta tatt turen til Moldova med Prosjekt Moldova. De som er igjen på skolen har hatt varierte treninger. Mandagen ble det en futsaltrening med 2 lag og tirsdag ble det en kjølig fotballøkt på Eidangerbanen.

Onsdag tok vi turen til Grenland CrossFit sammen med håndballinja. Der hadde vi en økt utenom det vi var vant til. Det ble litt for meget for noen av oss. Noe som endte opp med at lunsjen kom opp igjen hos en av fotballgutta.

Nå ser vi frem til kampen mot Stridsklev jr. på søndag og håper å kunne revansjere det sure tapet for Haugetun forrige Torsdag.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.