Gleder oss til NYC!

New YorkReiseliv • 10 / februar / 23

Det er nå kun en uke til reiseliv setter kursen mot storbyen New York! Det er altså mye forventninger og mange spente elever som går rundt på Grenland i disse dager. I den anledning har både de som allerede har vært i New York og førstegangsreisende i klassen blitt intervjuet.

Hanna, en av årets stipper på reiseliv, gikk den samme linjen i fjor og har erfart reisen vi snart skal begi oss utpå. Hun sier at vi kan forvente å se og oppleve så mye som mulig av det New York har å by på i løpet av en uke. En surrealistisk og veldig gøy tur på et tidspunkt hvor man har blitt godt sammensveisa som klasse!

Hanna på fjorårets reise til New York!
Utrolige Times Square!

Det som gjorde størst inntrykk på Hanna i byen var atmosfæren! Det å faktisk se alle tingene man har sett, lest og hørt så mye om i bøker, sanger og filmer. Opplevelser som å se solnedgangen fra Empire State Building, broadway, gå over Brooklyn bridge, og ta inn over seg alle inntrykkene på Times Square er det bare til å glede seg til! Ifølge Hanna er det nemlig akkurat disse attraksjonene som er ekstra verdt å se.

Utsikten fra Empire State Building!
Brooklyn Bridge!

Som sagt er det snart vår tur til å oppleve denne utrolige reisen til New York, noe som vi gleder oss helt enormt til! Men nøyaktig hva er det vi gleder oss sånn til og hvorfor? Hva gjør byen så fengslende? Selv om Tale har vært i Florida hele tre ganger, er hun likevel veldig spent på reisen til New York. Hun mener at byen skiller seg spesielt ut på grunn av dens historie og storhet i media. Gjennom århundrene har det strømmet folk fra verden over til byen, noe som gjør at den er et kulturelt midtpunkt med alle typer folk, opplevelser og muligheter.

Tale:-)

I linjetimene har vi lært om byens historie med imigrasjon, samt gjort alt klart av dokumenter. Here we come NEW YORK CITY!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ