Grenland har opplevd hva Norge kan tilby

Nyheter • 31 / mars / 21

Det siste året har Grenland pga. koronaen måttet gjøre om på sine linjeturer. Vanligvis går mange av turene utenlands (les om studieturene) men det har som vi vet vært umulig det siste året.
Vi har flinke folk som kjenner vårt eget land veldig godt som har gjort om på planene slik at linjeturene i år har gått til mange fantastiske steder i vårt eget land. Slike steder som Prekestolen, Flåm, Stavanger, Trondheim, Jomfruland, Kristiansand, Lillehammer, Nordkapp, Tromsø og Svalbard har fått besøk av oss. Og mange flere. Nå til slutt så skal hele skolen på felles skoletur til Lofoten i slutten av april. Det tror vi blir utrolig flott!
Tilbakemeldingene fra elevene har vært at turene har vært fantastiske. De har skrevet blogger fra turene som du kan lese i bloggen vår. Søk på linjer og du finner elevenes egne ord og bilder fra turene. Du kan også finne filmer fra turene på vår youtube kanal.
Dette betyr også at skulle det bli slik at vi fortsatt ikke kan reise utenlands neste år så har vi utrolig gode alternativer innenlands for alle linjer. Så er det noen som lurer på om reising og opplevelser blir mulig neste skoleår og dermed er litt forsiktige med å velge folkehøgskole, og Grenland; ikke nøl! Vi skal ut og reise og oppleve flotte steder uansett hvordan situasjonen er.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ