Grenland i 100 og storseier!

ElevbloggenFotball Europa • 27 / oktober / 20

Lørdag 17. oktober feiret Grenland folkehøgskole 100-års jubileum og det ble feiret med stort show, en snau uke senere vartet fotballgutta opp med festfotball.

Lørdag 17.oktober var det duket for stor fest på Grenland. Folkehøgskolen hadde nemlig bursdag, og hele skolen pluss noen ekstra var invitert. Alle linjene hadde fått utdelt hver sin tidligere linje, som de skulle lage et lite show fra, og vi var tildelt linja «Praktisk linje for gutter». Vi hadde «Farmen» sketsj, noe vi selv var veldig fornøyd med. Senere på dagen var vi servitører under festmiddagen, der alle gjestene var pyntet og klare for et skikkelig godt måltid.

Thor Erling og Joachim i tvekamp
Stramme servitører under middagen

En knapp uke senere, fredag 23. oktober var det duket for en vel etterlengtet kamp igjen. Denne gangen var det Idrettsskolen Numedal FHS som stod på andre banehalvdel. Det ble servert ordentlig Joga Bonito av Grenland denne kampen. Dette var lagoppstillingen i årets andre match: Tønnes-Joachim Wullum, Stian, Magne-Alex, Trym, Simon, Audun-Sindre-Magnus, Diego. Resultatet ble er ganske klar seier i vår favør til slutt, og det endte med sifrene 8-2. Målscorere: Magnucius 4(!), Diego 2, Sander 1, Joachim A 1 (med litt hjelp av Numedal). Numedal tok en tidlig ledelse, men vi slo raskt tilbake ved Diego på en corner. Senere kom Magnus alene gjennom og satte 2-1, og da han først var i gang kom like greit nummer to og tre også før vi gikk til pause på 4-1. I pausen gjorde vi noen endringer og rokeringer på laget, Sander, Thor og Henrik kom inn. I andre omgang var det sjansebonanza uten like i vår favør, og det kunne fort vært flere mål, men vi endte også opp med å putte fire og slippe inn et, også denne omgangen. Vi vil gjerne rette en stor takk Numedal for kampen, og ikke minst til publikum som nok en gang stilte opp og heiet oss frem gjennom samtlige 90 minutter!!