Lørdag 17 oktober ble Grenland folkehøgskole, og det ble feiret med storartet show, og fotballgutta stilte selvfølgelig opp. En knapp uke senere vartet gutta opp med festfotball!

Lørdag 17. oktober hadde Grenland bursdag og ble 100 år. Det var stor feiring med show og stor feiring. Vi fikk besøk av Trygve Schau og vi hadde opptredener på scena selv. Fotball var utkledd som den tidligere linja «Praktisk linje for gutter», og hadde Farmen innslag på scena. Senere under middagen hadde vi fått i oppgave å være servitører, en oppgave vi selvfølgelig løste på utmerket vis.

Joachim mot Thor Erling i tvekamp
Stramme servitører under festmiddag

Fredag morgen var det duket for en vel etterlengtet match igjen. Motstander denne gangen var Idrettsskolen Numedal FHS. Det var hjemmekamp for vår del på Eidangerbanen. Fredagens startellever var som følgende: Tønnes-Joachim Wullum, Stian, Magne-Alex, Trym, Simon, Audun-Sindre-Magnus, Diego. Det ble servert skikkelig Joga Bonito av Grenland denne matchen. Resultatet ble 8-2 i vår favør. Målscorere: Magnucius 4(!), Diego 2, Sander 1, og Joachim Angelsen (med litt hjelp) 1. Numedal tok en tidlig ledelse, men vi slo ganske kjapt tilbake ved Diego og viste at vi ville kontrollere kampen, og det tok ikke lang tid før vi tok ledelsen. Da var Magnus i gang og det tok ikke lang tid før både nr 2 og 3 var på blokka. Vi gikk til pause med en solid 4-1 ledelse. I pausen gjorde vi også noen endringer. Thor, Sander og Henrik kom inn ved halvtid og vi gjorde noen rokeringer på laget. I andre omgang var det sjansebonanza for både den ene og den andre på Grenland. Vi endte til slutt med å putte fire, i denne omgangen også. Vi vil gjerne takke Numedal for kampen, også en stor takk rettes resten av skolen som igjen dukket opp og så på oss og heiet oss fram gjennom samtlige 90 minutter!!