Grenland møter sommeren med full skole

Nyheter • 21 / juni / 19

Så var årets lyseste dag her og  vi tenkte vi skulle komme med en liten oppdatering.
Etter en hektisk innspurt på siste skoleåret har det vært litt roligere på skolen den siste måneden. Noen kurs og stevner har det vært og det er like koselig som alltid. I juli måned vil vi også ha noen arrangementer på skolen som vanlig.
Vi går inn i sommersesongen med gode tall for neste år. Vi har full skole og det har vi hatt en god stund. Noen få plasser ble ledige i begynnelsen av juni når depositumer skulle betales. De plassene ble fort fylt opp av nye søkere slik at vi pr. 21 .juni har helt full skole. Vi bygger jo nytt internat neste år  og dermed har antall skoleplasser gått litt ned men vi har over 100 elever som skal begynne her neste år og det er vi veldig fornøyde med.
Nå er det ferieavvikling på skolen frem til begynnelsen av august men det vil være folk på kontoret stort sett hele tiden og du kan nå oss på messenger, mail og tlf i åpningstiden.  Du kan kanskje vente litt lengre responstid men ikke fortvil om svaret drøyer litt. Det vil nok også komme noen «posts» på facebook og instagram i ferietiden men ikke noen store mengder.
Vi ønsker alle en «god sommer» og så tar vi opp tråden igjen om noen uker….

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ