Grønn uke med backpack!

Backpacker • 29 / mars / 22

Denne uke har det vært grønn uke her på Grenland folkehøyskole. Dette er en uke hvor vi har litt ekstra fokus på klima og bærekraft. I løpet av uken har det blitt arrangert klesbyttedag, rave i gymsalen og filmfremvisning i DS.

Vi har også fått god og bærekraftig mat uten kjøtt fra kjøkkenet hele uken. Alle klassene har også et prosjekt hver, noen klasser dusjet i kaldt vann og andre var mer påpasselig med å slå av lysene.

Vi på backpack hadde som prosjekt at vi skulle redde mat som holdt på å gå ut på dato. Derfor kjøpte vi tirsdag i eld tre poser fra to Good to go. Vi kjøpte fra Circel K, meny og Coop extra. Vi koste oss sammen med god bakst samme kveld fra overskuddsmaten vi fikk. Onsdag var det tid for å lage et måltid med matvarene vi fikk, vi lagde hvotløksbagetter, bruschetta, pasta med tomatsaus, Pizzabaguetter, breadstick og aioli. Før vi startet med matlagingen var vi ute å gikk tur samtidig som vi plukka søppel.

Håndball og ball & games hadde også elevkveld denne uken, så på torsdag kledde vi backpackerene oss ut som hvor vi tror vi er om 10 år! Det var et bra show og alle i klassen koste seg masse! Fredagen hadde vi kulturarrangement med reiseliv å lærte mer om New Zealand og Argentina!!

Grønn uke har vært både koslig og lærerikt og vi vil ta med oss tiltakene som kald dusj og to Good to go videre i året og livet.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ