Guten morgen Deutschland

Fotball EuropaTyskland • 04 / november / 18

Nå er vi godt i gang med turen. Mye har skjedd allerede.

Turen startet med busstur fra skolen til Gardemoen fredag formiddag. Alle var spente og innstilt på at turen skulle bli bra.

Flyturen fikk feilfritt og en litt sliten gjeng ankom Düsseldorf i 6 tiden. Da fikk vi en liten pause til å innlosjere bagasjen på hotellet før vi dro samlet ut å spiste middag.

På lørdagen dro vi tidlig til kamp. Alle hadde fått seg en god natts søvn og var opplagte til kampen. Vi ankom VELTINS-Arena ganske tidlig, så vi fikk dratt innom supporterbutikken og tatt en del bilder inne på arenaen. Kampen endte 3-1 til Schalke 04 over Hannover 96. Stemningen var det ingenting å si på og alle var storfornøyd med kampen og opplevelsen. Det tok litt lengre tid å komme seg tilbake til Düsseldorf enn vi hadde forventet. De hadde ikke like gode rutiner på trafikken fra arenaen som de har på Sparebanken Sør Arena i Kristiansand, men vi kom oss tilbake til hotellet tilslutt.

På søndag ble det litt delt hva de forskjellige ville gjøre. Noen slappet av hele dagen, mens andre var på omvisning i Dortmund på Borussia Dortmunds hjemmebane, Signal Iduna Park. Blant bengalske lys, smell og utrolig god stemning fant man også en liten gjeng av oss. Seks stykker dro nemlig til Mönchengladbach for å få med seg derbyet mellom Borussia Mönchengladbach og Düsseldorf, som hjemmelaget vant 3-0.

[gem_youtube video_id=woUTaTeT21Q]

Nå har vi en dag igjen i Tyskland før turen bærer videre til England.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ