Håndball – Linjeuke

Håndball • 08 / oktober / 21

I uke 40 har Håndballgjengen på Grenland hatt linjeuke. Det er en uke hvor man har fokus på linja, altså håndball. Og gjør mye morsomme aktiviteter både med og uten de andre idrettsklassene!

MANDAG

På mandag hadde vi to økter med trening. På morgningen kunne vi velge mellom løping eller styrke. Flertallet valgte styrke med fokus på skadeforebyggende trening. Etter lunsj hadde vi trening med Trine Haltvik, og da var vi også så heldig å få med oss Ball&Games på treningen vår. Det var en trening med mye spill og vi storkoste oss sammen! Alltid koselig å få med seg fler på trening.

Bilde fra Styrke treningen.

TIRSDAG

Tirsdagen kom og vi var klare for å planlegge hva vi skal ha som innslag på høstfesten. På Høstfesten skal Håndball og Ball&Games ha innslaget sammen og vi tror det kommer til å bli super bra! Vi kom på mye moro vi kunne gjøre så er bare å glede seg! Da sto trening på timeplanen etter lunsj for Håndballgjengen. Det fokus på samspill mellom oss spillere og litt keeper. Etter en litt slapp start på treningen kom den seg etterhvert og tror de fleste kan si seg fornøyd med 3/3 treninger denne uka! På kvelden samlet vi i gjengen oss for å lage digg fruktsalat og spille Mariokart, superhyggelig!

ONSDAG

På onsdag skulle alle idrettsklassene samles for ha en aktivitet sammen. Aktiviteten Stratego sto for tur. Dette var en aktivitet med mye fart, strategi og latter. Aktiviteten går ut på å samle flest mulige kort fra motstanderen, en gruppe med bare svarte kort og en gruppe med bare rød. For å vinne kortet må verdien på kortet være høyere enn motstanderen sitt. Dette skapte mye spenning. Noe som skapte enda mer spenning var da paintball sto som neste på agendaen for Fotball Europa, Håndball & Fotball FIFA/Fantasy. Planen før vi kom frem var at Håndball alene skulle spille mot Fotballgutta, men vi skjønte fort at det ikke kom til å gå. Da ble til at vi delte oss i to ca like grupper og koste oss med paintball, selvom Fotballgutta hadde et lite håp om å spille mot oss. Onsdagen var en superbra dag!

Gjengen i gang med paintball.

TORSDAG

En ende på linjeuka er på vei og gjengen sammen med Ball&Games tar oss en tur til Oslo! Vi startet dagen i Oslo med en tur på «fangene på fortet», et morsomt sted å være både liten og stor! Alle som var med synes dette var en morsom start dagen og anbefaler «fangene på fortet» videre til de som vil teste det ut. Etter dette splittet vi oss fra Ball&Games, for da skulle vi gjøre litt forskjellige ting i hovedstaten. Men det er lettere sagt en gjort, 9-seteren ville ikke starte så alle i håndball måtte da t-banen inn til sentrum av Oslo. Det som på skinner og vi fikk satt oss ned og spist et godt måltid på TGI Friday’s. Da vi var ferdig med å spise tok vi t-banen til Bekkestua og Nadderud Arena for å se håndballjentene spille landslagskamp i Norge! Det var en gledesfølelse for alle i hele arenaen å kunne sitte sammen med så mange og kunne samles rundt det fellesskapet som vi alle har savna sårt. Vi gleder oss til flere kamper! Tusen takk for en super fint tur i Oslo!

Gjengen klar får å se håndball jentan spille kamp. Norge-Slovenia
Hær fikk vi bilde med Emilie Hegh Arntzen.

FREDAG

Og nå er vi kommet til fredag. Det har vært en ekstrem konstrast til hele uka. En rolig og avslappet dag med veldig få elever igjen på tunet. Tror aldri skolen har vært så stille på lenge! Så det eneste som gjenstår er å takke for en veldig fin uke med mye moro, og så ønske alle en fin ferie. Bruk den godt og kom friske og sterke tilbake! Vi ses!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ