Hektiske og gøye uker på Backpacker

Backpacker • 27 / oktober / 19

Etter å ha vært to uker borte fra skolen, var vi endelig tilbake for nye morsomheter og utfordringer på Backpacker!

Skottland ble lagt på hylla, og neste fokus på planen var Norge Rundt-tur. Dette er en tur hvor vi fordeles i grupper på 3-4 stk, og skal sammen planlegge en reise fra Porsgrunn til valgfri destinasjon i Norge. Hovedutfordringen er at turen skal utføres på lavest mulig budsjett. Turen starter allerede 3. november, så vi har bare 3 uker på skolen nå mellom høstferien og de neste linjeukene! Men det er ikke bare Norge Rundt som okkuperer tankene våre disse dager. I går var det høstfest på skolen, hvor alle linjene hadde forberedt et 5-10 minutter innslag. Vi hadde laget en video til anledningen, og dette ble vist for medelever, lærere og familie.

I tillegg til å forberede til høstfesten, har vi også jobbet mye mot elevkveld! Vi har elevkveld allerede lørdag neste uke, og nå holder vi på med øving for fullt. Vi gleder oss masse til å vise resten av skolen.

I disse to ukene etter høstferien, har linjetimene våre vært fylt med mye annet gøy og lærerikt. Vi har hatt stratego med Johannes, fått høre på Liv sin historie fra Madagaskar, lært å lage forskjellige gassiske retter, og fått mye kunnskap om sosialantropologi og kulturforståelse i forberedelse til Australia og Filippinene-turen. Nå går vi inn i en uke med mye planlegging og forberedelser til både elevkveld og Norge Rundt.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ