Hello Sydney!

Australia og FilippineneBackpacker • 27 / februar / 20

Etter en flott tur i Filippinene, landet vi tidlig i Sydney. Deretter dro vi til Bondi Beach for å prøve ut surfeferdighetene våre. Vi fikk prøve oss på Bondi’s største bølger, noe som var veldig spennende og gøy.

Resten av dagen gikk med til å utforske Bondi området, og mange av oss tok bussen inn til Sydney for å shoppe i vintage butikker og spise utrolig god mat. Vi avsluttet vår første dag i Australia med pizza på hostellet og en koselig kveldssamling.

Dagen etter delte vi oss inn i grupper og hadde rebus i Sydney for å se de største attraksjonene. Da var oppgavene å finne statuen av James Cook i Hyde Park, snakke med en lokal nær Victoria Building, ta en kaffe eller is i Darling Harbour, ta et gruppebilde på Sydney Harbour Bridge og gå igjennom bydelen The Rocks, synge opera utenfor Operahuset. Til slutt møtte vi lærerne i Botanisk Hage. På veien dit spiste gruppene lunsj, noen dro innom markeder og tok seg god tid, mens andre slet litt med å finne fram. Men uansett hadde alle gruppene det gøy og ble litt bedre kjent med både Sydney by og hverandre.

Det siste på programmet var å ta ferge til Manly Beach. Det var en veldig fin fergetur hvor vi fikk se Operahuset og Sydney Harbour Bridge fra flere vinkler, og fikk se Sydney på avstand. I Manly gjorde vi litt av hvert. Noen valgte å bade, mens andre brukte tiden på å shoppe og vandre rundt i byen. Resten av dagen brukte vi litt forskjellig. Noen ble igjen i Sydney, mens andre dro tilbake til Bondi.

Den siste dagen vår i Sydney hadde vi ansvar for å lage eget opplegg. Noen dro inn til Sydney og spiste lunsj i Hyde Park, og var innom Chinatown, Paddington Market og Botanisk Hage. Andre brukte tiden på å shoppe, klippe håret, gå bananas på kostymebutikk og se/ta del i både et miljødemonstrassjonstog og en serbisk pride festival som tok sted i byen den dagen. I tillegg endte relativt mange av oss opp med å ta piercing.

På kvelden spiste vi en helt nydelig felles middag på en restaurant i Bondi, og de fleste tok en tidlig kveld og en siste dusj før reisen til Red Center dagen etter.

Dagene våre i Sydney var fylt med nye opplevelser, små og store gleder, god mat og minner for livet.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ