Holde kontakten og konkurranser

Reiseliv • 20 / mars / 20

Hallo fra reiseliv! Nå har vi vært hjemme fra skolen i en uke men kontakten og samholdet har ikke vært liten av den grunn.

Noen av våres lærere har lagt ut konkurranser på Facebook, enten mellom hver korridor, linje eller enkeltpersoner.

Konkurranse for hver enkeltperson var å brette sammen tre t-skjorter på kortest tid og en ideal tid (hvor vinnerne får premie)

Konkurransen som ble lagt ut idag, var å lage et bakverk til de du bor med å dokumentere denne prosessen.

En konkurranse mellom linjene var «bottleflip» der hver linje skulle ta tiden, i håp om å bruke minst tid.

Vår lærer, Johannes, informerte oss om en app som heter Discord. Det går ut på at du kan lage ulike «rom» vi har på skolen, dagligstua, matsalen m.m, så hvis du skal f.eks spise så kan du klikke inn på «matsalen» og forhåpentligvis få noen å snakke med.

Houseparty har også blitt brukt, som egentlig er det samme som Discord bare at du kan spille spill sammen med de du snakker/videochatter med og du får varsel når det er noen pålogga.

Discord

En oppsummering på dette er at vi alle er glade for gode plattformer å snakke på når en ikke kan snakkes «face to face» Veldig koselig å holde kontakten. Konkurranser er også kjempe gøy i slike stunder som dette.

Med dette vil vi si tusen takk til alle som følger med på oss her på bloggen og på Instagram (@Reiseliv2019). Vi håper at alle har det bra.

Snakkes????

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ