Hva bør man pakke med på Backpacker-tur?

BackpackerElevbloggen • 12 / april / 24

Vi backpackerne har nå vært på en tre ukers backpack tur. Her har vi lært mye om hvordan det er å leve ut av en sekk og vi lærte noen tips og triks underveis. Her kommer 10 tips!

1. Velg riktig sekk!

Det er viktig å velge riktig sekk for deg. Den må ha plass til det du trenger og være komfortabel å bære rundt på.

2. Håndkle

Ikke alle hosteller har håndkle, som betyr det er smart å ha med et eget. Vi anbefaler et mikrofiberhånkle for det tar lite plass og tørker fort.

3. Pakkekuber

En enkel måte å holde system i sekken når vi er på reise og kompresser klærne sånn at det tar mindre plass.

4. Joggesko

Et par gode joggesko er et must, for på backpacking er det mye gåing og da er det viktig med et par gode joggesko.

5. Vaskepulver/Biotex

Når man er på en lengre reise kan det anbefales å pakke som om man skal bare være borte en uke, og vaske klær underveis. Da er det kjekt å ha med Biotex sånn at du kan vaske klærne i vasken på hostellet.

6. Sarong

Sarong kan brukes til mye forskjellig: som et teppe når det er litt kaldt, strandhåndkle, til å dekke skuldre eller knærne i templer eller andre steder det kreves.

7. Liten veske

Til å ha pass, penger og andre verdisaker sånn at det ikke blir stjålet i fra den store sekken din.

8. Totebag

Er noe som tar lite plass og som både kan brukes når man skal på utflukter eller bare trenger en ekstra liten veske til snacks, håndkle og andre ting.

9. Caps/ Hatt

Når solen er sterk, kan en hatt eller caps hindre hodepine og utslitthet fra solen. Den hjelper også med å ikke bli solbrent i hodebunnen!

10. Lakenpose

Hvis man er usikker på å ligge i forskjellige laken og sengetrekk som hostellet gir deg, er lakenpose en fantastisk ting å ha med. Funker og fint om det er for få synes eller kune dobbeltdyner (og den du deler med har en tendens til å stjele dyna).

God tur!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ