Hverdagen er endelig tilbake!

Backpacker • 11 / januar / 19

Backpack-klassen har endelig kommet i gang etter juleferien, og har allerede gjort masse gøy. Les mer om hva vi har gjort denne uka!

Linjeturen til Filippinene og Australia nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i gang. I starten av uka hadde vi litt teori om Filippinene slik at vi skal være godt forberedte til hva vi møter. Siden vi skal bruke mye engelsk i de tre ukene på tur har vi i tillegg øvd på språket gjennom å spille alias.

I løpet av uka fikk vi besøk fra MA MA som er en organisasjon vi skal besøke i Filippinene. Det var veldig fint å få litt innsikt i hva vi skal oppleve.

Inspirert av Filippinene fikk backpackerne æren av å lage vårruller til middag, til hele skolen. Selv om vi skulle lage rundt 400 vårruller opplevdes det som mer gøy enn arbeid, da det var en utrolig hyggelig aktivitet å gjøre sammen.

Fredag var det tid for backpacker-challenge, og da skulle vi endelig ut på tur igjen. Vi gikk et lite stykke før stippene og lærerne våre brøt ut i en førstehjelpscase, som dermed ble temaet for timen. Vi fikk prøve oss på bruddskader og å lage funksjonell båre uten ekstra hjelpemidler. Utrolig lærerikt, og en tankevekker for at man alltid bør være beredt når man drar ut på tur!

Det var mange kreative løsninger for bårene:

Backpackerne er nå klare for ei innholdsrik helg på skolen, godt fornøyde etter ei veldig fin uke!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ