Hvordan er egentlig internatene?

ElevbloggenGeneral • 24 / april / 24

Har du søkt på grenland folkehøgskole, og lurer litt på hvordan internatene er og hvilken du skal velge?

Fjerdingen

Å bo i dette bygget er det billigeste! Så om du ønsker et fint og lyst rom og synes det går fint å dele bad med mange flere, funker dette internatet kjempe bra. Her er det skikkelig hjemmekoselig!

Fjerdingen

Tips til deg som skal bo på fjerdingen. Fra en fra fjerdingen:

Ta med eget tørkestativ, kjøp oppbevaringsbokser du kan ha maten din i, i kjøleskapet. Og Vask ofte, blir fort mye støv på små rom, ta med morgenkåpe og tøfler (must have!!) +skjøteledning for kontaktene er av og til litt dumt plassert. En ikea tralle kan være kjekk å ha med, som ekstra oppbevaring.

Paradisbukta

I dette internatet bor du i nærheten av matsalen så om du ønsker å få «mat i senga» er nok dette det nærmeste og beste du kommer. Her har du eget bad som du kun deler med din roomie.

Paradisbukta

Tips til deg som skal bo i paradisbukta. Fra en fra paradisbukta:

Mener litt av det samme med tanke på støv og det å rydde etter seg. Pynt på rommet er vikitg føler jeg. Og kankje bilder som man kan henge opp!

Frierstien

Til slutt har vi det nyeste internatet. Siden meste parten av elevene bor her, er nok dette internatet hvor de fleste er lengst oppe. Det er gjerne her det kan være mest støy med tanke på at det god plass til å være mange på en plass!

Tips til deg som skal bo i frierstien. Fra en fra frierstien:

Ta med deg ørepropper/ «sov i ro», særlig hvis du våkner lett av lyder og slikt. Ta med deg spill som kan spilles i korridoren. Ta også med pynt og lys! Til slutt for alle sin del, vær flink på å rydde og vaske etter deg selv. For det blir ganske fort rotete og støvete dersom du er sløv på vaskingen.

Frierstien

Fra bygg til bygg

Alt i alt kan man ALLTID gå på «vandring» fra bygg til bygg for å se «hvor det skjer»

– Hilsen Action og Bistand, Ingri og Anne<3

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ