Hvordan pakke smart til tur?

Backpacker • 10 / februar / 19

Backpackerne er nå på tur til Filippinene og Australia, som vi har gledet oss utrolig til. Vi skal være tre uker på tur, og skal selvfølgelig pakke i ryggsekk, slik som backpackere gjør. Les mer for å få backpackernes pakketips!

Vårt første tips er å tenke minimalistisk, man trenger ikke ha med mer enn absolutt nødvendig. Mange av oss har ikke pakket mer enn et par bukser, noen shortser, 4-5 t-skjorter og undertøy/badetøy. På tur er nemlig en av våre beste venner bio-tex, som gjør det mulig å håndvaske klær underveis.

På backpacking er det essensielt å unngå å overpakke, da man faktisk skal bære sekken på ryggen over lengre tid. Velg klærne du skal ha med deg etter fornuft. Det er praktisk med klær som tåler litt, og som det ikke vises så godt på om de er litt skitne.

Å ha system i sekken er utrolig lurt, slik vet man hvor alt befinner seg om man trenger noe kjapt. Vi anbefaler å legge alt i et posesystem, slik at man enkelt kan dra ut den posen man trenger for å deretter kunne legge den på plass igjen. Når man skal gå med sekken på ryggen lenge er det i tillegg lurt å tenke på hvordan man skal fordele vekten. Å ha de tyngste på posene nederst og inn mot ryggen er nok å anbefale for å unngå å overbelaste skuldre og nakke.

Følg med på bloggen de neste ukene for å høre mer om hva vi gjør på tur!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ