Hvorfor søke håndball?

Håndball • 21 / april / 20

Mens vi nå sitter hjemme, hver for oss, får vi sett tilbake på alt det fantastiske vi har gjort gjennom året! Vi har derfor laget en oppsummering på hvorfor man bør søke håndballlinja på grenland fhs!

Turene!:

Som mange andre linjer og på mange andre folkehøgskoler, reiser også vi på tur! Vi har så heldige å fikk dra på flere turer blant annet dra på treningsleir til Danmark, oppleve New York og har fått dratt på flere turer rundt om i Norge! Det som har vært felles for alle turene er det gode samholdet vi har hatt i klassen! Uansett hvor reisen gikk, har vi fått gjort masse gøy. Vi har fått sett mange håndballkamper på høyt nivå, og det har vært utrolig gøy!

Samholdet på linja:

Gjennom hele året har samholdet på linja vært heilt spesielt. Vi har fått muligheten til å bli godt kjent med en gjeng hvor alle liker å drive med det samme! I alt vi har gjort, i form av treninger, turer og små ting som skjer i hverdagen har vi fått gjort alt sammen. Samholdet vårt blir også ekstra spesielt fordi vi får bo sammen, trene sammen, spise sammen og reise sammen.

Treningene!:

Fire ganger i uka har vi treninger sammen med klassen. Her får vi utfordret oss individuelt og sammen som ett lag! Med gode treninger i verdensklasse lagt opp av Hanne Hegh og Trine Haltvik kan vi trygt si at vi har utviklet oss dette året! Vi får også spilt treningskamper med klassen, og samtidig spille på klubblag på siden!

Flere av jentene i klassen har blant annet spilt på Hei i 4. Divisjon, som nå rykket opp til 3!

Hverdagen:

Noe som er ekstra spesielt med å gå på folkehøgskole er den unike hverdagen. Vi får drive med så sinnsykt mye gøy! Alt i fra valgfag kajakk og dans til funky friday og twist med stippene våre! Vi får også trent mye i treningsrommet, gått turer i nærområdet og være sammen med resten av skolen i korridorene! Dette er nok noe flere av elevene kommer til å huske lenge.

For å se enda mer av alt det gøye vi har gjort dette året så følg oss på @handballgrenlandfhs!

Dette ble for alle oss ett år vi sent vil glemme, og det er vi sikker på at det vil bli for alle dere også❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ