Hvorfor velge Backpack?

Backpacker • 13 / mars / 22

Turene: Som mange andre linjer og folkehøgskoler reiser vi på tur. Vi er heldige og får dra på mange turer i løpet av året vårt her på Grenland. I første linjeuke var vi på roadtrip på Sørlandet og i Rogaland. Neste tur var Norge rundt, hvor vi opplevde ulike deler av Norge.

Backpackerne sin store linjetur går vanligvis til Filippinene og Australia, men siden dette ikke lot seg gjøre i år pga. covid, reiste vi til USA for en 14 dagers roadtrip. Vi har skrevet mange innlegg om turene våre, så om du er interessert er det bare å ta en titt på disse bloggene.

Hverdagen: Noe av det gøyeste med folkehøgskule er hverdagen. Vi holder på med masse kjekke ting, alt fra ulike valgfag og linjetimer til funky friday, korridor og elevkvelder. I tillegg er sene kvelder med spill og snakking i korridorstuene, eller en å se en film sammen i proppa veldig koslig. Hverdagen er nok det beste med folkehøyskoleåret og det vi kommer til å savne mest!

Samholdet i klassen: I løpet av året har vi blitt en sikkelig sammensveiset gjeng. Vi har fått mulighet til å bli godt kjent med hverandre, og selv om vi er veldig ulike personer fungerer vi super bra sammen som en gruppe. Samholdet ble spesielt godt etter første linjetur og har bare blitt bedre og bedre.

Linjetimene: En stor grunn til å søke backpacker er linjetimene. I løpet av året får du oppleve veldig mye forsjellig i linjetimene, alt fra Filippinene dag og å lage vårruller til hele skolen til solodøgn alene i skogen. Noen av tingene vi har gjort i år er, paintball, badeland, overnattingsturer, padletur, prøvd australsk dotmaling og planlagt turer.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ