HYTTETUR

Action/bistand • 27 / oktober / 19

Tirsdag formiddag forlot klassen nok en gang skolen i minibussen. Denne dagen var det duket for en aktiv hyttetur til Svanstul!

Vi kjørte i omtrent en time før vi ankom hytta. Det var et veldig fint område som vi kunne nyte helt for oss selv. Ikke lenge etter vi kom frem, ble ettermiddagens aktivitet presentert – firatlon!

Vi ble delt inn i tre lag som skulle konkurrere i fem forskjellige grener. Vinnerlaget fikk en seng å sove i for natten, mens resten måtte nøye seg med liggeunderlag på gulvet.

Den første etappen var svømming. Én fra hvert lag ble iført tørrdrakt og måtte svømme en distanse i det kalde vannet.

Videre var det løping, og etter det var det en etappe med stisykling. Etter løpeetappen lå lagene ganske jevnt, men stisyklingen sørget for å lage litt spenning i konkurransen. Førstemann tilbake kom stupende over styret, noe som resulterte i et par dager med krykker. Andremann hadde punktert på turen. Tredjemann dukket ikke opp, noe som utløste en liten leteaksjon. Vi kan bekrefte at alle deltakerne har det bra til tross for litt høyt konkurranseinnstinkt og dårlig retningssans.

Selv om sykkeletappen hadde skapt noen gap mellom lagene ble den siste etappen en jevn kamp. Her skulle lagene kjempe om å få tent et bål og deretter få en kasserolle med vann til å koke.

Etter masse strev med å få fyr på bålet ble det endelig kåret et vinnerlag. Med noen få sekunder vant lag 1 og sikret seg derfor en seng for natten!

Firatlon ble mer actionfylt enn de fleste hadde forventet, men det ble en spennende og jevn kamp som skapte stort engasjement!

Utover kvelden lagde vi felles middag, og senere trakk vi ut under stjernene for litt bålkos.

Takk for turen!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ