Idylliske dager i Aqaba!

JordanReiseliv • 02 / desember / 22

De siste dagene i Jordan ble oppholdt i landets sørligste by; livlige Aqaba. Her nøt vi «late dager» med mye glede, sol og varme!

På både søndag 13. og onsdag 16. november fikk vi tilbudet om å dra til B12 Beach Club. Stranda var så og si kun til vår egen disposisjon! Dette ble utnyttet til det fulle med avslapping og soling, samt aktiviteter som fotball, volleyball og leking i hinderløype på havet!

Herlig å kjøle seg ned i varmen!
Idyllisk på B12

På mandagen var vi så heldige å få et innblikk i hverdagen til jordansk ungdom, da skolebesøk sto på agendaen. På skolen hadde elevene stelt i stand et fantastisk opplegg for oss med en liten konsert, god mat og boder med forskjellige aktiviteter (vi kunne blant annet prøve henna, skrive navnet vår på arabisk og spille sjakk). Vi fikk også snakke med elevene, noe som var en gyllen mulighet til å lære om deres liv i Jordan! Etter opplegget på skolen ble vi guidet rundt i noen av byens mest historiske områder!

Klassen med noen elever fra skolen i Aqaba<3
Flere fikk prøve henna!
Noen var også å lekte med barna i barnehagen<3

Den nest siste dagen i Jordan (tirsdagen) ble brukt til båttur i Rødehavet! Majoriteten av oss storkoste seg med å bade og snorkle, mens noen få tok en enda nærmere titt på hva som skjuler seg under overflaten da de dykket. Med det sagt var det ikke kun fisker å se, maskiner som tank og fly ligger også på bunnen av Rødehavet! Ellers ble vi også servert nydelig grillmat, sola skinte og stemningen var på topp!

Herlig på toppen av båten
Grillmat!

Flere av kveldene i Aqaba har blitt fylt med markedsturer til den lokale bazaaren, kort og dans oppå takterassen til hotellet, spising av belgiske vafler og drikking av milkshake!

På vegne av klassen: TUSEN TAKK for en fin tur til våre utrolige lærere, Erik og Morten! Turen hadde langt i fra blitt den samme uten deres erfaringer, kunnskap og reiseglede!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ