Innholdsrike dager i Sydney

Australia og FilippineneBackpacker • 31 / mars / 19

Torsdag 21. til søndag 24. februar var backpackerne i Sydney. Her fikk vi både se og oppleve mye på kort tid. Dette inkluderte blant annet sightseeing, surfing og shopping.

Den første dagen gikk hovedsakelig til å utforske Bondi Beach, som lå nærme der vi bodde, og surfing på den sistnevnte stranden. Surfekurset startet på stranden, hvor vi lærte grunnteknikkene. Så var det ut i vannet for å prøve teknikkene i praksis. Mange av elevene klarte å fange bølgene og stå noen lunde oppreist på brettet. Videre var det middag på hostellet, hvor vi fikk servert deilig pizza. Resten av kvelden var det fritid, som for mange betydde å legge seg, da det hadde vært en lang dag med reising og diverse aktiviteter.

Bondi Beach

Fredag sto 16 spente og nervøse backpackere opp veldig tidlig for fallskjermhopp. Etter en liten stund med venting fikk vi beskjed om at dette ble avlyst grunnet været. Hoppet ble utsatt til Cairns, som var omtrent en uke senere. Da fikk vi utstyr og introduksjon til fallskjermhopp på kontoret Skydive Australia hadde i byen, før vi ble kjørt til flyplassen i Cairns. Deretter var det en liten flytur før vi en etter en hoppet ut. Det var planlagt fridag for de resterende i klassen, men det ble til en fridag for alle i Sydney. Mange valgte å ta turen inn til Sydney, som var en halvtimes busstur unna hostellet. Dagen ble av mange brukt til shopping og sightseeing.

Botanisk hage med utsikt til Sydney Opera House

Lørdag spiste vi frokost, før vi ble delt i grupper innad i klassen. Videre ble vi tildelt kart, lunsjpenger, og så ble vi sendt i lagene med 5 minutters mellomrom for å ta bussen til Sydney. Her skulle vi innom endel ulike severdigheter. Vi møttes så i botanisk hage, før en del av klassen dro til Manly, som var en halvtimes båttur fra Sydney. Der fikk vi se den kjente Manly Beach, og gå i handlegaten der. Resten av kvelden var det fritt program, hvor endel valgte å spise ute.

Søndag sto vi tidlig opp og spiste frokost på hostellet. Deretter ble vi hentet av minibusser og fraktet til flyplassen i Sydney, før reisen gikk videre til Alice Springs og Red Center.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ