string(0) ""

Boforhold er viktig
Det vet vi godt
Så vi tror du vil trives hos oss
Internatene på Grenland

På Grenland har vi tre internat med tilsammen ni korridorer og korridorstuer til hver korridor.
Internatene har
navn etter kjente steder i Grenland og kalles henholdsvis Fjerdingen, Paradisbukta og Frierstien.
Internatene er relativt like i standard men hovedforskjellen er at det ene internatet har
bad og toalett på rommet (Paradisbukta) mens i de andre to så deler man bad og toalett med flere. På Frierstien er det to og to rom som deler på dette mens på Fjerdingen er det toalett og bad i gangen.
Det
siste tilskuddet på internatfronten er Frierstien som stod ferdig sommeren 2020.
Alle internatene har
lyse og trivelige rom med god plass og fellesarealer som er funksjonelle. Målet for skolen er at elevene skal ha lett tilgang til alt det som skaper en god og koselig atmosfære der dere bor.
Selve
valget av boforhold gjøres etter dere har blitt tatt opp som elev. Vi garanterer ingen å få akkurat det de ønsker seg men vil gjerne oppfylle alle sine ønsker så godt det lar seg gjøre.
Uansett hva dere
velger og vil få tilbud om er vi sikre på at dere vil få det bra på Grenland og at dere vil få en god og trygg “base” for livet som elev hos oss!

Frierstien
Frierstien
Frierstien
Frierstien

Frierstien er som sagt det siste tilskuddet på bygningsfronten på Grenland.
Sommeren 2020 stod bygget ferdig etter ett års bygging. Internatet har 60 sengeplasser med stort sett dobbeltrom. To og to dobbeltrom deler bad med hverandre. Rommene er lyse og trivelige med glassdør ut til en balkong hvor det kan luftes tøy og sengetøy ved behov. Rommene har også skrivepult til elevene.
Frierstien har fire korridorer som hver har sine tilknyttede stuer med sofagruppe og kjøkken med spisebord.
Her kan man lage seg litt drikke og enkel mat samt at de har oppvaskmaskin, tekoker og mikroovn. Her er det hyggelig å samles for en prat og for bli bedre kjent med hverandre.

Paradisbukta Paradisbukta Paradisbukta Paradisbukta

Paradisbukta har to korridorer med egne korridorstuer, kjøkkenkrok og kjøleskap.
Dette internatet er det eneste som har egne bad og toalett på hvert rom og alle dobbeltrom har skrivepult til de som bor der. 14 dobbeltrom og 2 trippelrom betyr totalt 34 elever på dette internatet.
Det har sine fordeler å bo i Paradisbukta med tanke på at man har eget bad, men det innebærer litt mere arbeid ved vask av bad og dusjkabinett.
Her bor man rett over kjøkkenet, og på vinterstid slipper man dermed og pakke på seg klær og votter for å komme seg over tunet og inn i spisesalen.

Fjerdingen Fjerdingen Fjerdingen Fjerdingen Fjerdingen Fjerdingen

Fjerdingen ligger i administrasjonsbygningen og har i alt tre korridorer med til sammen 8 enkeltrom og 13 dobbeltrom.
Internatet har plass til 34 elever, og har også tre trivelig korridorstuer, en til hver korridor, med kjøkkenkrok, vask og kjøleskap. Rommene har samme standard som i Paradisbukta, men deler dusj og WC i korridoren.
Ofte hører vi fra elevene som bor her at det er koselig å bo her fordi det er lettere å bli godt kjent med hverandre med færre elever på hver korridor.

Frierstien
Paradisbukta
Fjerdingen