Internater og leiligheter på Grenland

På Grenland har du mulighet til enten å bo i internat med korridorer og korridorstuer eller i leiligheter hvor dere har fullt utstyrt kjøkken i tillegg til stue. Internatene er relativt like i standard men hovedforskjellen er at det ene internatet har bad og toalett på rommet.
Leilighetene vil være annerledes i utforming uten korridorer noe som kan gjøre at det blir mer hjemmekoselig der. Og de har færre rom og dermed færre elever.
Uansett vet vi at dere vil få det bra på Grenland og dere kan være sikre på at dere vil få en god og trygg «base» for livet som elev hos oss!

Paradisbukta har to korridorer med egne korridorstuer, kjøkkenkrok og kjøleskap. Dette internatet er det eneste som har egne bad og toalett på hvert rom, 15 dobbeltrom og ett enkeltrom, totalt 31 elever på dette internatet.

Å bo i her har sine fordeler med tanke på at man har eget bad, men det innebærer litt mere arbeid ved vask av bad og dusjkabinett. Her bor man rett over kjøkkenet, og på vinterstid slipper man dermed og pakke på seg klær og votter for å komme seg over tunet og inn i spisesalen.

Fjerdingen ligger i administrasjonsbygningen og har tilsammen tre korridorer med til sammen 8 enkeltrom og 13 dobbeltrom. Internatet har plass til 34 elever, og har også tre trivelig korridorstuer, en til hver korridor, med kjøkkenkrok, vask og kjøleskap. Rommene har samme standard som i Paradisbukta, men deler dusj og WC i korridoren.

Leiligheter Fjerdingen og Skrivargården

Leiligheten i Skrivargården består av 4 singelrom og 4 dobbeltrom. Den har stue, kjøkken, to bad og ligger i 2. etg. av det gamle hovedhuset på skolen som daterer seg tilbake til 1700-tallet. Bygningen har vært restaurert og pusset opp flere ganger siden da I de siste årene har stipendiatene ved skolen brukt denne leiligheten og har hatt det veldig trivelig og sosialt sammen her.
Leilighetene i Fjerdingen består av to like enheter med til sammen 7 sengeplasser i hver. Leilighetene har egen stue, kjøkken og to bad i hver leilighet. Begge leilighetene er i tilknytning til hver sin korridor og kan ha fellesskap med de andre elevene på Fjerdingen.